Vereenvoudig het engineering change proces

PDM Teamcenter Rapid Start softwareHeeft u de controle over uw engineering change processen? Onderzoek wijst uit dat 71% van de engineers tijd besteedt aan een model terwijl een collega ook onlangs dezelfde wijzigingen heeft aangebracht. Dit tijdsverlies is te verlagen wanneer u engineering change management heeft ondergebracht in een PDM oplossing.

Of het nu gaat om kleine, middelgrote of grote organisaties het vastleggen van verandering is het meest kritische aspect van het productontwikkelingsproces. Juiste vastlegging van veranderingen gedurende de ontwikkeling is essentieel voor uw bedrijf om snel te kunnen reageren op de productie, veiligheidskwesties , de marktvraag of het in kunnen spelen op de concurrentie.

Change management is een belangrijk onderwerp; het dekt veel aspecten in de productontwikkeling. Wanneer we kijken naar kleine en middelgrote bedrijven, is  het beheersen van de engineering change proces kritisch, maar hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn als dat het is voor grote OEM’s .

Wat is eigenlijk change management? In veel bedrijven, wordt elke verandering in het proces vanaf de eerste baseline van het project als change management  beschouwd.

Er zijn 3 eenvoudige stappen om change management  uit te voeren:

  • Maak een wijzigingsverzoek ,
  • Wijzig het ontwerp;
  • Geef de wijziging vrij en stel de betrokkenen op de hoogte;

Met een PDM oplossing zoals Teamcenter Rapid Start kunt u deze stappen eenvoudig vastleggen en beheren.

Wat is Teamcenter Rapid Start
Teamcenter Rapid Start is een PLM platform dat ondersteuning biedt in het bedrijfsproces dat een product voortbrengt. In Teamcenter wordt diverse informatie bijeengebracht, zoals 2D CAD files, 3D CAD files, Microsoft Office documenten en afbeeldingen. Het is dè bron voor de laatste stand van zaken. De snelopeenvolgende veranderingen zijn direct te volgen in de centraal beschikbare database en is voor de verschillende gebruikers binnen en buiten de organisatie op het juiste moment en op de juiste locatie benaderbaar.

Teamcenter® Rapid Start biedt een eenvoudige oplossing om het engineering change proces volgens deze 3 basisstappen te kunnen beheren. De functionaliteit is geconfigureerd op de wijze waarop kleine tot middelgrote bedrijven doorgaans hun engineering change management proces organiseren. In het volgende artikel wordt u duidelijk gemaakt hoe u snel en eenvoudig Engineering Change Management in uw organisatie kunt doorvoeren en de veranderingen kunt beheersen.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s