Coming soon Solid Edge ST6

Solid Edge ST6 is onderweg. Op 25 juni wordt deze door Siemens PLM Software officieel gereleased op de Solid Edge University.

Op dit moment is het nog stil rondom deze versie, maar na 25 juni zal de media weer bol staan van de vernieuwingen in deze release. Wat al wel bekend is, is dat er ook nu weer ruim 1300 gebruikersvragen zijn opgelost in Solid Edge ST6.

Solid Edge

Het Solid Edge development team besteedt veel aandacht aan de verwerking van vragen van gebruikers. Het aantal verwerkte enhancements requests bij iedere release, ligt aanzienlijk hoger in verhouding tot andere 3D CAD Software leveranciers zoals Dassault of Autodesk (zie de image).  

Een verklaring hiervoor kan zijn dat Siemens PLM software klanten diverse podia biedt om verbeteringen door te geven. Op gebruikersdagen, fora, bèta testing en via de support van de resellers is het mogelijk contact te leggen met development van Siemens PLM Software. Zo komen er natuurlijk veel vragen aan het licht waardoor er dus ook veel aandacht besteedt wordt aan het oplossen van vragen van Solid Edge gebruikers. Dit is dus een continue proces.

Gratis Solid Edge ST6 update training

Wilt  u op de hoogte blijven van het nieuws rondom Solid Edge ST6. Bezoek dan regelmatig onze Solid Edge ST6 release pagina.  Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s