Solid Edge klanten genieten van Twentse techniek

Solid Edge BE event 2012 Solid Edge klanten genieten van Twentse techniekEnthousiasme voor Synchronous Technology groeit op Solid Edge relatiedag van Bosch Engineering.

Op dinsdag 18 september jl. organiseerde Bosch Engineering, het Solid Edge BE Event in het Techniek Museum Heim in Hengelo. Klanten en geïnteresseerden in de 3D CAD software Solid Edge, waren vanuit heel Nederland op dit evenement afgekomen. De combinatie van de technische accommodatie, het programma met onderwerpen als Solid Edge ST5 en de steeds verder ontwikkelde Synchronous Technology van Solid Edge was voor de deelnemers de belangrijkste reden om te komen. Natuurlijk maakten sprekers, zoals Dan Staples van Siemens PLM Software, de mogelijkheid tot netwerken en het directe contact met Bosch Engineering de dag compleet. 

Solid Edge ST5 Nederlandstalig cursusboekIntroductie Solid Edge Basiscursus boek ST5
De dag begon met de uitreiking van het vernieuwde Nederlandstalige Solid Edge basiscursus boek aan de twee bedrijven die als eerste aanwezig waren. Dit boek, ook geschikt voor stagiaires en als voorbereiding op de basistraining Solid Edge, wordt al jaren door Bosch Engineering onderhouden en aangepast naar de nieuwste versie. Ter kennismaking mochten de heer Westerink van Keaser Compressoren B.V. én de heer van Osch van Rhenania een gratis exemplaar van het Solid Edge ST5 basiscursus boek ontvangen. 

Aanwezigheid Dan Staples
Dan Staples benadrukte in zijn presentatie dat Ordered en Synchronous Technology, geen keuze meer hoeft te zijn en beide continu in ontwikkeling zijn én blijven. Bij deze ontwikkeling zoekt Siemens steeds meer de betrokkenheid én inbreng van Solid Edge gebruikers via o.a. dit soort evenementen. Tijdens de Round the Table sessies met Dan Staples maakten de deelnemers volop gebruik van de gelegenheid wensen aan te geven voor toekomstige Solid Edge versies. 

Solid Edge ST5
Jaap Dubbelaar en Hans Legters gingen in vogelvlucht langs de vele vernieuwingen in Solid Edge ST5. Zowel voor Ordered en Synchronous Technology zijn diverse vernieuwingen en aanpassingen doorgevoerd. Voor verdieping én juiste toepassing van deze functionaliteiten werd verwezen naar de Solid Edge ST5 updatetrainingen van Bosch Engineering. 

Solid Edge BE event 2012 petje op petje afSolid Edge Synchronous Technology, het beste van twee werelden
In de sessie “Synchronous Technology, Ordered of beide?” werd door Olaf van der Zalm en Harry Beun van Bosch Engineering, toegelicht wanneer je welke technologie het beste kunt gebruiken of zelfs beide kunt combineren. Ook werd duidelijk dat je middels de Synchronous werkwijze toch echt efficiënter en dus sneller kunt modelleren. Gedurende het welbekende “petje op petje af” werd de kennis over het gebruik van beide technologieën van de deelnemers op de proef gesteld. De meeste deelnemers reageerden positief (Petje op, zie foto) op de vraag of zij op korte termijn Synchronous Technology gaan gebruiken.

Wij merken dat zodra gebruikers modeleren op basis van de Synchronous Technologie zij direct enthousiast zijn omdat het veel voordeel oplevert. Om het gebruik van Synchronous Technology aan te moedigen ontvingen de winnaars van “Petje op Petje af” een gratis deelname aan de nieuwe Solid Edge Basic Synchronous Technology training.

Tot slot van deze intensieve en enerverende dag ontvingen alle deelnemers een waardebon voor 10% combikorting. Deze is te gebruiken bij gelijktijdige bestelling van de Solid Edge ST5 updatetraining én de nieuwe Solid Edge Basic Synchronous Technology training bij Bosch Engineering.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

via Bosch Engineering B.V. – Actueel.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s