Netwerkdag Solid Edge BE Event, 18 september 2012

Bezoek ons Solid Edge BE Event op 18 september 2012. Bosch Engineering organiseert deze relatiedag gericht op gebruikers én geïnteresseerden van de 3D CAD software Solid Edge.

Dan Staples, director of Solid Edge Product Development bij Siemens PLM Software, komt over uit de VS om ons evenement bij te wonen. Hij zal een presentatie geven over o.a. de toekomstplannen van Solid Edge. Tevens kunnen bezoekers in het middag programma zich in schrijven voor enkele round the table sessies met Dan Staples. Wees er snel bij want vol is vol.

Lees ook de BLOG POST: Why Dan Staples Became an Engineer? What stole his heart 30 years ago? bit.ly/OxAkSP 

Solid Edge ST5 release
Deze relatiedag staat daarnaast in het teken van de nieuwe release Solid Edge ST5. Jaap Dubbelaar én Hans Legters van Siemens PLM Software zullen een prestentatie geven over de nieuwe functionaliteiten van Solid Edge ST5.

Synchronous Technology, ordered of beide?
Olaf van der Zalm en Harry Beun van Bosch Engineering, zullen onder andere aandacht besteden aan de Ordered én Synchronous Technology werkwijze van Solid Edge. Ze geven antwoord op de vraag: “Moet ik eigenlijk kiezen”.

Locatie met een technisch tintje
Er is gekozen voor het Twents Techniek Museum Heim te Hengelo (Ov.). Het museum geeft een boeiend beeld van de Twentse Industrie; verleden, heden en toekomst. In het museum is anderhalve eeuw industriële ontwikkeling bijeengebracht. ’s Middags kunnen bezoekers zich inschrijven voor een korte rondleiding onder begeleiding van een gids. Op de afdeling Machine- en Werktuigbouw zijn bijvoorbeeld werkende stoommachines en dieselmotoren van bijvoorbeeld Stork te bezichtigen.

Meer informatie:
Programma en Aanmelden Solid Edge BE Event 18 september 2012.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s