Eerste Solid Edge gebruikersgroep meeting van 2012 een SUCCES

Solid Edge gebruikersgroep

De Solid Edge gebruikersgroep bijeenkomst op 1 februari 2012 j.l. welke gehouden werd bij de NTS Group in Eindhoven was een groot succes.

Een enthousiaste groep van 25 deelnemers zorgde voor geweldige interactie tijdens de  presentaties waardoor het een zeer leerzame middag werd. Twee klanten van Bosch Engineering de NTS Group en Denta Engineering  waren gevraagd te spreken gedurende deze eerste meeting van 2012.  Jan Maas van de NTS Group,  presenteerde hoe zij een tekeningloze productieomgeving tot stand hebben weten te brengen.  Engineeringbureau Denta Engineering vertelde hoe belangrijk 3D CAD is in het engineeringproces. Uiteraard kon het inmiddels vaste item op de agenda, de tips en tricks, niet ontbreken. Jaap Dubbelaar vertelde hoe het nog makkelijker is om in Solid Edge ST4 van concept tot ontwerp te komen .

Wilt u als Solid Edge gebruiker de volgende keer ook aanwezig zijn op de Gebruikersgroep meeting, de volgende meeting staat gepland op 5 april 2012. Houdt onze agenda in de gaten voor meer informatie over de onderwerpen.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s