Synchronous Technology. Leg ideeën vast zodra u ze bedenkt.

In 2008 heeft Siemens PLM Software een nieuwe technologie toegevoegd aan de 3D CAD software Solid Edge. Jarenlang is gewerkt aan een nieuwe modelleer werkwijze “direct face modeling”.  Dit heeft geresulteerd in het nieuwe paradigma genaamd Synchronous Technology.  Siemens PLM Software is hiermee vele stappen verder in het direct kunnen bewerken van een 3D CAD model.  Terwijl andere CAD-software direct modeling toepassing, is Solid Edge Met Synchronous Technology nu in staat de snelheid en flexibiliteit van direct modeling te combineren met de precieze controle van 3D bematingsgestuurd ontwerpen. Synchronous Technology heeft de groeiende complexiteit van productontwerp vereenvoudigd.
Solid Edge synchronous technology introduceert de volgende belangrijke technologieën:

  • Hitory free, feature based modeling
  • Live Rules
  • Procedurele functies
  • 3D-bemating
  • Synchroon op te lossen
Dit alles leidt tot een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Voorgaande expliciete 3D CAD modeling systemen hebben meestal slechts een van deze technologieën toegepast. Wat Solid Edge Synchronous Technology zijn kracht geeft en het tot een baanbrekende technologie is de combinatie van deze technologieën.
Bekijk hieronder de video of lees de Whitepaper van Technicom waarin de Synchronous Technology onder de loep genomen wordt. (>>Technicom_SolidEdge_ST_WhitePaper_tcm7)

Het Begin van Synchronous Technology

Geef ons uw reactie op deze technology:

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s